NemID lån – nemt og sikkert

NemID er en genial løsning til mange af fortidens problemer med at finde en sikker og pålidelig metode til at identificere personer over nettet. Det lille nøglekort sikrer bl.a., at din bank eller offentlige myndigheder ved hvem der forsøger at skaffe sig adgang til din konto eller dine oplysninger. Det er med andre ord kun dig der sidder med nøglekortet, og dets mange koder, som kan åbne døren til personlige services som fx netbank eller e-boks.

 

NemID har gjort sit indtog på lånemarkedet

Det lille nøglekort har et hav af muligheder og har gjort den traditionelle identifikationsproces overflødig. Nu behøves bankerne fx ikke at sende dokumenter med posten og det offentlige har sparet millioner af kroner igennem kombinationen af e-boks og NemID. Men der er også andre brancher, som nyder godt af nøglekortets muligheder. Især udbydere af lån har taget værktøjet til sig, som kan bruges til at verificere at du er den, du påstår at være. En nemmere og hurtigere verifikation betyder helt konkret for dig, at din ansøgning hurtigere kan behandles og deraf vil ekspeditionstiden naturligvis falde, hvilket alt andet lige er ekstremt positivt.

NemID har, på trods af startvanskeligheder, vist sig at være et genialt værktøj til brug for lånemarkedet.

Der findes mange lånevirksomheder, som har taget den digitale signatur til sig. En liste af virksomheder finder du herunder:

 1. Robot lån
 2. Totallån
 3. Mikrokredit
 4. Leasy
 5. Selene Finans
 6. NetCredit
 7. Lånlet
 8. Gokredit
 9. Santander
 10. Plutus
 11. Ferratum
 12. Vivus
 13. Leasy Minilån
 14. Aconto Lån
 15. Kliklån
 16. Fokuslån

 

At alle disse udbydere af lån har taget NemID lån til sig, er en stor cadeau til den metode hvorved man låner penge. Udviklingen er bestemt ikke kommet af sig selv. Virksomhederne har set de store fordele ved nøglekortet, som sparer dem for omkostningerne ved at sende dokumenter igennem posten. Derudover har de alle konstateret, at NemID kortet giver deres kunder en bedre service og en større sikkerhed igennem hele den til tider langsommelige låneproces.

 

Derfor skal du vælge denne type verificering

Du spørger måske, hvorfor du skal vælge denne form for verificering. Er det ikke kun noget, som gør det nemmere for bankerne og långiverne? Dette kunne dog ikke være længere fra sandheden! Et NemID lån gør det ganske rigtigt nemmere for udbydere af lån, at behandle og godkende/afvise din ansøgning om et lån. Men det kommer så sandelig også dig til gode. For det første er sikkerheden i top med nøglekortet. Hele systemet bag NemID drives af virksomheden DanID, som er et samarbejde mellem TDC og PBS. Disse store virksomheder har tusindvis af dygtige ansatte, hvis arbejde er at sikre personfølsomme oplysninger. Du kan derfor være sikker på, at du ved at benytte den digitale signatur, udsætter dig selv for minimal risiko for at andre udefrakommende får adgang til dine personlige ting og sager.

Selve systemet er meget kompliceret, og vi vil i denne artikel spare dog for de tekniske detaljer. Teknikken bygger dog på en testet og godkendt teknologi, som har til hensigt at sikre både dig som bruger og den pågældende udbyder af den service du forsøger at benytte. Systemet blev for alvor implementeret i 2010 og har efterhånden etableret sig selv som den største spiller på markedet for online verificering.

 

Med et NemID lån er du sikker

Når du skal låne penge, kan det derfor være smart at bruge gøre det igennem et såkaldt NemID lån. Du sparer som tidligere nævnt en masse tid i forhold til godkendelse af din ansøgning, men du er tilmed sikret i langt højere grad, end hvis du skal have tilsendt lånedokumenter med post, som skal underskrives og sendes retur. Du slipper derfor for ventetiden i forbindelse med behandlingen af din ansøgning, og samtidig er sikkerheden langt større ved denne type lån.

Det kan altså konkluderes, at et NemID lån adskiller sig fra et almindeligt lån på særligt et springende punkt: nemlig verifikationsprocessen. Du skal derfor vælge et sådant lån, hvis du vil have dit lån hurtigt uden alt besværet med at skulle godkendes igennem tilsendte dokumentationspapirer. Du skal ikke være bange for, at andre personer uberettiget for fat i dine oplysninger eller får at vide, at du er i gang med at blive godkendt til et lån. Din fortrolighed respekteres nemlig fuldt ud igennem et NemID lån.